Ester ten Vaanholt – specialist in rug klachten!


Ester ten Vaanholt Specialist in Rug gerelateerde klachten

Ester ten Vaanholt

Mijn naam is Ester ten Vaanholt en ik heb Comfort Sportmassage opgericht in 2004, waar sinds november 2016 Comfort Bedrijfsmassage een onderdeel van is.

Door diverse cursussen te volgen en door persoonlijke ervaringen, heb ik mijn specialistische kennis in Rug- en rug-gerelateerde klachten – kunnen uitbreiden tot het huidige niveau. Dit pas ik dan weer gericht toe op mijn cliënten tijdens behandelingen in mij praktijk als bij de bedrijfsmassages.

Ik haal mijn persoonlijke voldoening uit het feit dat ik mensen van hun lichamelijke klachten af kan helpen of de pijn en beperkingen in ieder geval weet te verlichten.Recensies


“Dankzij de massages van Ester, is topsport voor mij mogelijk!”

Bieke Wijnmalen

Hockeyster Nederlands B - 16 juli 2016

“Ester is een professionele, betrokken en kundige masseur. Door haar kennis weet ze altijd snel de oorzaak van mijn pijn te vinden. Door haar behandelingen ben ik in staat om te blijven werken en leuke dingen te doen in mijn vrije tijd. Ze luistert goed naar me en de behandeling van de klachten is zeer effectief.”

Fannie Savelkouls

Medewerkster kinderdagopvang, Kinderdagverblijf 't Parapluutje - 13 juli 2016

“Ik ben bij Ester terecht gekomen na een overbelasting door het sporten. Jaren later en heel wat pijntjes verder, kom ik er nog steeds. En elke keer weet Ester me weer klaar te stomen voor mijn volgende sportieve uitdaging. Erg bekwame masseuse met veel kennis van de diverse sportdisciplines.”

Raymond Doesburg

Fanatiek sporter - 31 augustus 2016